Locatie

LOCATIE

Het Flexray symposium wordt gehouden in het Safari Meeting Centre van Burgers Zoo. Dit is een professioneel congrescentrum met een adembenemend uitzicht op de savanne van de Safari en het tropisch regenwoud van de Bush van Burgers’ Zoo.

In het auditorium beschikken alle zitplaatsen over voldoende comfort, beenruimte en goed zicht op het podium. De congreszaal beschikt over moderne audiovisuele apparatuur wat zal zorgen voor indrukwekkende en vlekkeloze presentaties van onze sprekers.

De bezoekers van het symposium worden gastvrij ontvangen in de Foyer met als letterlijk hoogtepunt de longneckbar. Hier worden zij in de pauzes ook van hapjes en drankjes voorzien. Rondom de centrale bar is volop ruimte waar sponsoren en standhouders hun eigen stand kunnen opbouwen. Zo beschikken zij over een inspirerende, lichte en ruimtelijke plek, en is de connectie tussen onze bezoekers en standhouders snel gemaakt!

Een symposium maakt hongerig. Naast het Auditorium en de Foyer ligt het Safari Restaurant. In dit sfeervolle Afrikaanse restaurant kunnen onze bezoekers genieten van een overheerlijke lunch. Lekker vers en gezond à la minute bereid uit duurzame en zoveel mogelijk biologische ingrediënten.

Het is uiteraard ook belangrijk dat het symposium goed bereikbaar is. Gelegen in het hart van Nederland zitten de bezoekers binnen enkele minuten op de A12 en A50. Bovendien is er ruim voldoende parkeergelegenheid op één van de 1800 parkeerplaatsen (gratis voor symposiumbezoekers). Ook met het openbaar vervoer is het congrescentrum heel goed bereikbaar. Elk kwartier vertrekt er een bus van en naar Arnhem Centraal Station; vanuit daar zijn er treinverbindingen naar o.a. Amsterdam en Rotterdam.