Symposium

ECHO SYMPOSIUM 27 FEBRUARI 2024

In 2024 bestaat Flexray 15 jaar. Wij zijn dan ook trots om als Flexray onze eerste symposium te mogen aankondigen. Op dinsdag 27 februari 2024 is het zover, blokkeer deze datum vast in jouw agenda!

Wij hopen jullie dan te mogen ontvangen en kijken uit naar deze leerzame dag over echografie.

Het symposium wordt gehouden op een unieke locatie: het Safari Meeting Centre van Burgers Zoo dat van alle gemakken is voorzien en waarbij alles tot in de puntjes is geregeld.

Tijdens deze dag houden verschillende gerenommeerde sprekers een voordracht over echografie, maar er is ook tijd om even op Safari te gaan tijdens de lunch met een educatieve activiteit door Burgers Zoo en onder het genot van een hapje en een borrel bij te praten met collega´s uit andere ziekenhuizen en zorginstellingen.

De laboranten van maatschap Flexray hebben tijdens hun werk in diverse ziekenhuizen en zorginstellingen kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zij merkten dat er op de afdelingen waar zij werkzaam zijn een behoefte bestaat aan meer en andere symposia op het gebied van radiologie en dan met name de echografie.

Daarom is besloten tot het organiseren van dit interessante en leerzame symposium wat net als de werkzaamheden van onze laboranten zal voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen.

Accreditatie voor dit symposium is aangevraagd