Over ons

FleXray is opgericht met het oog op de veranderende arbeidsmarkt in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Vanuit diverse organisaties komt steeds vaker de vraag naar kwalitatief, goed opgeleid en vooral gemotiveerd personeel. Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt lijkt dit bijna onmogelijk. Personele capaciteit op het juiste moment is vaak een probleem. Denk hierbij aan werknemers die langdurig ziek zijn of met zwangerschapsverlof. Ook kan het voorkomen dat er gedurende een bepaalde periode (in de avonduren) meer personeelsinzet nodig is voor het wegwerken van wachtlijsten.

Gemotiveerde, enthousiaste en gedreven professionals die jarenlange (internationale) ervaring hebben opgedaan met het werk op een afdeling radiodiagnostiek, hebben deze vraag vertaald in het oprichten van een maatschap voor radiodiagnostisch laboranten: FleXray. Met het oprichten van deze maatschap hebben zij de kans gegrepen om als ZZP’er op een afdeling Radiologie in verschillende zorginstellingen aan de slag te gaan. En zodoende het (tijdelijke) personeelstekort op een afdeling op te vangen.

FleXray biedt u vakbekwame radiodiagnostisch laboranten zodat u de continuïteit van uw organisatie kunt waarborgen. De laboranten van FleXray blinken uit door een stukje kwaliteit te leveren in het zorgproces.

Maar u kunt ook een beroep doen op de laboranten van FleXray voor het verzorgen van (klinische) lessen met betrekking tot radiodiagnostiek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan anatomie, insteltechniek, pathologie, Echo, CT en MRI.

Op deze website kunt u informatie vinden over wat FleXray voor u als opdrachtgever te bieden heeft, maar ook als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging vind je hier wellicht de nodige informatie.